Glaszetten

Glas is een belangrijk en onmisbaar onderdeel van woningen. De laatste tien, twintig jaar hebben vooral technische innovaties het gebruik van glas doen toenemen. En dat is te zien. In vrijwel alle nieuwe panden wordt veel glas toegepast, op talloze manieren. Denk bijvoorbeeld aan een glazen voorgevel, een glazen kantoor, glazen balustrades, trappen, vloeren en plafonds. Daarnaast is glas niet meer ‘zomaar glas’ maar kan het ook een zonwerende, brandwerende of zelfs kogelwerende functie hebben!

Niet alleen voor nieuwe panden leveren wij glas. Ook voor historische panden is glas waardevol. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voorzetraam, dat voor uw historische glas geplaatst wordt als een extra beschermingslaag. En wat dacht u van glas-in-lood? In veel woningen uit de jaren ’20 en ’30 is dit toegepast en ook nu is het vaak terug te zien in nieuwbouw in deze stijl.

Bij Vakwerkhuis hebben wij dagelijks te maken met glas. In samenwerking met ons partnerbedrijf kunnen wij u adviseren over elke soort glas en de toepassing hiervan. Daarnaast kunnen wij u elke soort en vorm glas leveren die u wenst en kunnen onze vakmensen ervoor zorgen dat uw authentieke glas-in-lood ramen worden gerestaureerd.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.