Huize de Boom | Rijksmonument

Mistige morgen 3-11-2021 op Huize de Boom te Leusden \ Woudenberg

Een stille morgen, de natuur hult zich in een mist. De vogels fluiten niet. Toch is er bedrijvigheid. Vrolijk fluitende Vakmannen vann Vakwerkhuis Schilders uit Woudenberg, gewapend tegen kou en vocht, bouwen het laatste stuk steiger aan de achtergevel van Huize de Boom op de grens van Woudenberg \ Leusden. 

Vanaf januari 2021 zijn we bezig met groot onderhoud aan dit mooie gebouw. Alle verf word van de muren gesaneerd en de muurtjes op het dak worden gerestaureerd. Het schilderwerk word uiteraard niet vergeten en alle kozijnen en ramen, deuren en luiken worden meegenomen in dit grote werk.

Bij de voortduur lopen 2 a 3 schilders op dit werk welk nog zeker tot in 2022 zal doorlopen. Veel werk, maar ook zorgvuldige aandacht voor het pand.

Stucadoren met Keim Hydraulische Mortels hebben we onszelf eigen gemaakt. Saneren doen we zelf, waarvoor we opleiding hebben genoten. ( gewoon het hele team in de klas! ) Zo'n sanerig staat trouwens wel onder streng toezicht van een begeleidend buro voor saneringen en alles gaat met aan- en afmelden bij de overheidsinstanties. Niets gaat vanzelf! Met oog voor mens en milieu word hier super schoon gewerkt en alle afval word afgevoerd met speciaal transport naar erkende verwerkers. Dit moet en we staan hier volledig achter, op deze manier. Vakwerkhuis, maar ook onze opdrachtgeefster willen met zorg en aandacht voor mens en milieu werken. 

 

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.