Restaureren van gevels | Huize de Boom

Huize de Boom | Rijksmonument

Sinds 2005 is Huize de Boom te Leusden bij Vakwerkhuis Schilders in onderhoud. Heel veel renovatie en restauratie + schilder en glaszetwerk hebben we reeds aan dit kolossale pand mogen uitvoeren. Fraai gelegen op de grens van Leusden en Woudenberg in de bossen. We werken erg graag voor onze opdrachtgeefster.

De diepte wordt gezocht waar nodig en som is het zeer noodzakelijk. De gevelmuren welke boven de dakgoot staan, boven op het dak zijn alle door ons bij een tegelijk lopende dakrenovatie gerestaureerd. Het pand was voor die gelegenheid volledig overkapt in de steigers gezet. Wij werken met Keim Mortels op hydraulische basis en werken de muren af met Keim Fijnputz Stucmortel. We muurverven de  muren met mineraalverven van Keim. Keim Soldalan.

Ik neem u mee in wat we aantreffen. En ik laat u zien hoe diep dat gaat. Uiteraard kunt u bij de schilderwerkprojecten ook zien hoe grondige aanpak leidt tot een top resultaat. En maakt u zich maar geen zorgen, ook deze voor het oog afbraaksituatie is weer volledig hersteld tot een perfect resultaat. Dit kan dus ook voor uw woning, bel me gerust voor advies ! Dirk Boersma van Vakwerkhuis Schilders: 06 5156 3034

 

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.