Schilder | Glaszetter | Zomerschilder | Winterschilder Leersum

De Utrechtse Heuvelrug is een van de gebieden waar we veel schilderwerk mogen verrichten. 

In Leersum hebben we meerdere particuliere woonhuizen in onderhoud. In Doorn is Landhuis Beukenrode een van onze vaste klanten, alsmede vele particulieren die hun pand aan ons toevertrouwen. Ook op Hydepark te Doorn, Driebergen zijn we geen onbekende. De restauratie van het poortgebouw, de tuinmanswoning en de boerderij was van onze hand. ook de huidige kleurstelling is door Vakwerkhuis Schilders bedacht. Veel pittiger dan het oude groen en wit. Ook in de naburige dorpen, Amerongen en Langbroek hebben we meerdere opdrachtgevers.  

Wat is het geheim van goed schilderwerk? De voorbereiding ! Alleen al het grondig wassen en ontvetten maakt zoveel verschil. Verder is het van essentieel belang dat er grondig geschuurd wordt. Zo mogelijk machinaal. Het hele proces van houtrotherstel of sanering met epoxy reparatiemiddelen of het instukken met hout is een vak apart. Sommige bedrijven besteden dit soort werkzaamheden uit. Vakwerkhuis pakt het op. Wij hebben de vakmensen in huis om dit soort van herstelwerkzaamheden of klein timmerwerk uit te voeren. Het gronden, voorlakken en aflakkken gebeurt met de grootste zorg. Ervaren vakmannen die reeds jaren in dienst zijn, sommige van de werknemers al meer dan 20 jaar, weten precies hoe te lakken. Hoogglans met de kwast. Die mooie vloei en de bolle glans. Authentiek schilderwerk zoals het hoort te zijn. 

Vakwerkhuis Schilders en Glaszetters werken vaak aan Gemeentelijke of Rijksmonumenten. Dat wil niet zeggen dat ook uw mooie woonhuis buiten de scope valt. Juist ook particuliere panden zijn deze kwalitatief hoge aanpak waard. Wij staan ervoor.  App of mail gerust uw vraag, we zullen u antwoorden. Offertes of prijsopgaven zij altijd gespecificeerd en volledig vrijblijvend. En alle gedane arbeid is met garantie. Belangrijk, want goed schilderwerk is een investering in uw huis en wij vinden dat u waar voor uw geld dient te krijgen. 

Zoekwoorden: Schildersbedrijf, Schilderwerk, buitenschilders binnen schilders, winterschilder, zomerschilder, interieurschilder en glaszetters in Leersum

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.