Schilder | Glaszetter | Zomerschilder | Winterschilder Utrecht

Meerdere panden hebben we de afgelopen jaren mogen schilderen in Utrecht. Vooral de monumentale woningen c.q. panden zijn onze specialiteit. Binnen en Buitenschilderwerk aan oude panden is onze kracht. Ook de beglazing vervangen we vaak voor dubbelglas. Monumentenglas is onze specialiteit. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wat is het geheim van goed schilderwerk? De voorbereiding ! Alleen al het grondig wassen en ontvetten maakt zoveel verschil. Verder is het van essentieel belang dat er grondig geschuurd wordt. Zo mogelijk machinaal. Het hele proces van houtrotherstel of sanering met epoxy reparatiemiddelen of het instukken met hout is een vak apart. Sommige bedrijven besteden dit soort werkzaamheden uit. Vakwerkhuis pakt het op. Wij hebben de vakmensen in huis om dit soort van herstelwerkzaamheden of klein timmerwerk uit te voeren. Het gronden, voorlakken en aflakkken gebeurt met de grootste zorg. Ervaren vakmannen die reeds jaren in dienst zijn, sommige van de werknemers al meer dan 20 jaar, weten precies hoe te lakken. Hoogglans met de kwast. Die mooie vloei en de bolle glans. Authentiek schilderwerk zoals het hoort te zijn. 

Vakwerkhuis Schilders en Glaszetters werken vaak aan Gemeentelijke of Rijksmonumenten. Dat wil niet zeggen dat ook uw mooie woonhuis buiten de scope valt. Juist ook particuliere panden zijn deze kwalitatief hoge aanpak waard. Wij staan ervoor.  App of mail gerust uw vraag, we zullen u antwoorden. Offertes of prijsopgaven zij altijd gespecificeerd en volledig vrijblijvend. En alle gedane arbeid is met garantie. Belangrijk, want goed schilderwerk is een investering in uw huis en wij vinden dat u waar voor uw geld dient te krijgen.

Zoekwoorden: Schildersbedrijf, Schilderwerk, Buitenschilders, Binnen schilders, Winterschilder, Zomerschilder, Interieurschilder en Glaszetters Utrecht

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.