Schilder | Glaszetter | Zomerschilder | Winterschilder Zeist

De Utrechtse Heuvelrug is een van de gebieden waar we veel schilderwerk mogen verrichten. 

In Zeist hebben we afgelopen jaren veel particuliere woningen mogen schilderen en ook mogen voorzien van dubbelglas. Dubbelglas is er in verschillende verschijningsvormen. HR++ 1.1 W\m2K of HR++ 1.0 W\m2K.  Hoe lager de U- waarde is 1.0 of 0.8, hoe beter de Isolatiewaarde. Ook de helderheid van dubbel glas speelt een rol. Een extra helder isolatieglas is EclazOne van Saint Gobain. Een deugdelijk merk beglazing welke wij graag bij u plaatsen.

Heeft u een oud pand waarin u graag isolerende beglazing wilt toepassen? App of bel ons en vraag naar de mogelijkheden. Vaak na het glaszetten wordt ons gevraagd het pand te schilderen en in onderhoud te nemen. Dit doen wij graag voor u.  

Wat is het geheim van goed schilderwerk? De voorbereiding ! Alleen al het grondig wassen en ontvetten maakt zoveel verschil. Verder is het van essentieel belang dat er grondig geschuurd wordt. Zo mogelijk machinaal. Het hele proces van houtrotherstel of sanering met epoxy reparatiemiddelen of het instukken met hout is een vak apart. Sommige bedrijven besteden dit soort werkzaamheden uit. Vakwerkhuis pakt het op. Wij hebben de vakmensen in huis om dit soort van herstelwerkzaamheden of klein timmerwerk uit te voeren. Het gronden, voorlakken en aflakkken gebeurt met de grootste zorg. Ervaren vakmannen die reeds jaren in dienst zijn, sommige van de werknemers al meer dan 20 jaar, weten precies hoe te lakken. Hoogglans met de kwast. Die mooie vloei en de bolle glans. Authentiek schilderwerk zoals het hoort te zijn. 

Vakwerkhuis Schilders en Glaszetters werken vaak aan Gemeentelijke of Rijksmonumenten. Dat wil niet zeggen dat ook uw mooie woonhuis buiten de scope valt. Juist ook particuliere panden zijn deze kwalitatief hoge aanpak waard. Wij staan ervoor.  App of mail gerust uw vraag, we zullen u antwoorden. Offertes of prijsopgaven zij altijd gespecificeerd en volledig vrijblijvend. En alle gedane arbeid is met garantie. Belangrijk, want goed schilderwerk is een investering in uw huis en wij vinden dat u waar voor uw geld dient te krijgen.

Zoekwoorden: Schildersbedrijf, Schilderwerk, Buitenschilders ,Binnen schilders, Winterschilder, Zomerschilder, Interieurschilder en Glaszetters in Zeist

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.